Waarom Midnight Star

Ervaring
Midnight Star heeft jarenlange ervaring. Hierdoor weten wij precies wat de juiste muziekkeuze, een goed geluid en een schitterende lichtshow is. Dit in combinatie met goede acts en de nieuwste attracties, maakt Midnight Star een graag geziene gast op elk feestje. Denk aan huwelijks-, verjaardags-, bedrijfs-, introductie- en themafeesten.

DJ Henny
Henny de Keijzer is al jarenlang actief in heel Nederland. Van Maastricht tot Groningen, niets is hem te gek. Elk feestje laten swingen is Henny op het lijf geschreven. Hij heeft landelijke prijzen gewonnen voor “Beste live disc-jockey” en “beste show presentatie”.

Wensen
Nog een reden om voor Midnight Star te kiezen, is dat wij rekening houden met uw wensen. Van het volume tot de presentatie en van de muziekkeuze tot de lichtshow. U bent degene die bepaalt. Neem ook een kijkje op onze pagina wensen voor de verschillende mogelijkheden.

Van groot tot klein
De shows van Midnight Star zijn geschikt voor elke locatie. De minimale afmeting is 2 meter 50 breed, 2 meter diep en 2 meter hoog. Het is dus geschikt voor een groot of klein publiek en een grote of kleine zaal.

Acts en feestinvullingen
Naast een complete show kunt u ook kiezen voor extra feestinvullingen en acts. Denk bijvoorbeeld aan een band, saxofonist, mimespeler, een verlichte dansvloer, een rodeo stier, sumo-worstelen en formule 1 racen. De kosten hiervan zijn op aanvraag. Dit is van belang voor de beschikbaarheid.

Thema’s koppelen aan uw feest
U kiest natuurlijk ook voor Midnight Star wanneer u een thema wil koppelen aan uw feest. Allerlei thema’s zijn mogelijk. Sixties, seventies, eighties, nineties, après-ski, country-, cowboy-, beach-, en tropical-party’s.

Niets is te gek.

Contact
Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u ons bellen op 015-2147009 of 06-55142222. Wilt u liever teruggebeld worden? Ook dat is mogelijk. Vul uw gegevens in bij contact en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Zakelijke referenties

Midnight Star / DJ Henny de Keijzer hebben samengewerkt met o.a. de volgende artiesten:

Jan Smit & Nick & Simon in Frankrijk, Django Wagner, DJ Paul Elstak, Rubettes, Frans Duijts en vele vele andere bedrijven.

Bedrijfsfeesten van: BMW, Toyota, GAMMA, Apetito, DSW, Albert Heijn en vele andere.

%

Beveelt ons aan

%

Dansgarantie

Klanten beoordeling

Midnight Star boeken voor al uw feesten!

Complete, grote en kleine swingende drive-in shows voor themafeesten, personeelsfeesten, verjaardagsfeesten en (meerderjarige) huwelijksfeesten bent u bij ons aan het goede adres. Ook bieden wij een complete huwelijksshow om uw bruiloft perfect af te sluiten. Huur onze DJ voor een onvergetelijk feest!

Bruiloft DJ

Bruiloft DJ

De perfecte bruiloft wordt natuurlijk afgesloten met een onvergetelijk feest! Samen met het kersverse stel, familie, en vrienden maakt Midnight Star er een fantastisch feest van.

Meer informatie >

Themafeesten

Themafeesten

Momenteel is een 70’s, 80’s, 90’s of 00’s feest het meest gekozen themafeest. Of het nu gaat om een personeelsfeest, verjaardagsfeest of meerderjarig huwelijksfeest.

Meer informatie >

Drive in show met zanger

Drive in show

Drive-in show Midnight Star heeft, na veel aanvraag naar en op verzoek van klanten een samenwerking gestart met (feest)zanger Dennis van de Polder. Lees verder voor meer informatie.

Meer informatie >

Waarom Midnight Star

Waarom Midnight Star

Midnight Star heeft jarenlange ervaring. Hierdoor weten wij precies wat de juiste muziekkeuze, een goed geluid en een schitterende lichtshow is. Lees verder voor meer informatie.

Meer informatie >

Persoonlijke kennismaking

Bruiloft DJ

Themafeesten

Drive in show met zanger