Themafeesten

Ook voor een themafeest op maat

Momenteel is een 70’s, 80’s, 90’s of 00’s feest het meest gekozen themafeest. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een verjaardagsfeest of een meerderjarig huwelijksfeest, de classics zijn momenteel “HOT”.

De dance-classics-partyshow past prima bij deze feesten. DJ Spiegelbol (disco-koning) neemt al uw gasten mee naar de jaren 70, 80 en 90. Kortom muziek uit de top 100 allertijden, natuurlijk komen alleen de grootste hits op uw feest voorbij!

Deze professionele show beschikt over een altijd te plaatsen DJ-Booth (minimaal 2½ meter bij 2½ meter), een schitterende LED lichtshow, mooie en regelbare JBL geluid set (voor mensen die normaal willen praten) en disco koning DJ Spiegelbol. Ook kan er, in overleg, gezorgd worden voor een dansvloer met verlichting, extra licht én extra geluid.

Kortom er kan met heel veel wensen rekening gehouden worden zoals volume / lichtshow / presentatie en natuurlijk muzikale voorkeur (ook tijdens uw themafeest of evenement).

Een echte swingende feestformule voor iedereen

Onze partyshows zijn echt een aanrader voor ieder feest! Een ‘live’ en swingende feestformule voor iedereen die een goed en positief feest wil vieren. Ieder thema is mogelijk, zowel bij bedrijven, verenigingen en/of particulieren. De unieke wisselwerking tussen de discjockey en het publiek.

Onze partyshows zijn landelijk te boeken en hebben ervaring met o.a. dance-classics-, apres-ski-, bling bling-, old school-, NL-, sport-, verenigings-. tropical-, halloween-, house-warming-, carnavals-, feestdag-, kampioenschap- of (her)openingsfeesten voor bedrijven/gebouwen.

Ook werkt Midnight Star samen met vele zangers, zangeressen en bands. Dit kan betaalbaarder omdat de artiesten altijd mogen “inprikken” in de partyshow.

Kies ook voor de partyshows van Midnight Star, lekker ouderwets ‘uit je dak gaan’, lekker dansen en genieten van de thema muziek met
een aangepaste partyshow en DJ in gepaste kleding (dit zijn nog maar enkele ingrediënten voor een superfeest!

Verzoekjes aangeven, ook tijdens het feest!

Ook kunnen de feestgangers tijdens een partyshow zelf aangeven welke liedjes zij willen horen, dit zal zorgen voor een gezellige sfeer
op het juiste feestmoment. Leuk voor iedereen, lekker, van het begin tot het eind van het feest ‘plaatjes aanvragen’, want door een uitgebreide muziek collectie van duizenden nummers kan iedereen tijdens uw feest hun ‘hart’ ophalen en er positief over napraten!

Zakelijke referenties

Midnight Star / DJ Henny de Keijzer hebben samengewerkt met o.a. de volgende artiesten:

Jan Smit & Nick & Simon in Frankrijk, Django Wagner, DJ Paul Elstak, Rubettes, Frans Duijts en vele vele andere bedrijven.

Bedrijfsfeesten van: BMW, Toyota, GAMMA, Apetito, DSW, Albert Heijn en vele andere.

%

Beveelt ons aan

%

Dansgarantie

Klanten beoordeling

Midnight Star boeken voor al uw feesten!

Complete, grote en kleine swingende drive-in shows voor themafeesten, personeelsfeesten, verjaardagsfeesten en (meerderjarige) huwelijksfeesten bent u bij ons aan het goede adres. Ook bieden wij een complete huwelijksshow om uw bruiloft perfect af te sluiten. Huur onze DJ voor een onvergetelijk feest!

Bruiloft DJ

Bruiloft DJ

De perfecte bruiloft wordt natuurlijk afgesloten met een onvergetelijk feest! Samen met het kersverse stel, familie, en vrienden maakt Midnight Star er een fantastisch feest van.

Meer informatie >

Themafeesten

Themafeesten

Momenteel is een 70’s, 80’s, 90’s of 00’s feest het meest gekozen themafeest. Of het nu gaat om een personeelsfeest, verjaardagsfeest of meerderjarig huwelijksfeest.

Meer informatie >

Drive in show met zanger

Drive in show

Drive-in show Midnight Star heeft, na veel aanvraag naar en op verzoek van klanten een samenwerking gestart met (feest)zanger Dennis van de Polder. Lees verder voor meer informatie.

Meer informatie >

Waarom Midnight Star

Waarom Midnight Star

Midnight Star heeft jarenlange ervaring. Hierdoor weten wij precies wat de juiste muziekkeuze, een goed geluid en een schitterende lichtshow is. Lees verder voor meer informatie.

Meer informatie >

Persoonlijke kennismaking

Bruiloft DJ

Themafeesten

Drive in show met zanger