Over ons

Henny de Keijzer

Eigenaar van Midnight Star

Midnight Star is een modern en professioneel bedrijf op het gebied van het muzikaal ondersteunen/verzorgen van huwelijks-, verjaardags-, bedrijfs-, introductie- en themafeesten.

Henny de Keijzer uit Delft is eigenaar van Midnight Star

Na vele jaren landelijk optreden als allround disc-jockey in discotheken (medio dance-classics), landelijke radiopresentaties, een uitgebreide vakopleiding bij het Centrum van Omroep en Media in Hilversum, werd Henny steeds vaker benadert om met een complete show naar locaties te komen. Door deze grote vraag zijn de shows van Midnight Star ontstaan.

Henny ging toondertijd van start met een allround drive-in show, won tussentijds grote prijzen, waaronder de Nederlandse DJ-Trofee, voor beste ‘live’ allround disc-jockey, én de landelijke Stanton-Award, voor beste show presentatie.

Daarnaast werd hij ook vaak benaderd door aanstaande bruidsparen. Hieruit ontstond zijn huwelijksshow, die positief werd aanbevolen voor elk huwelijksfeest door alle landelijke huwelijksvakbladen zoals Bruid & Bruidegom, BWPN en Trouwen!

Momenteel beschikt Midnight Star over diverse shows, met name: Drive-in show, huwelijksshow, dance-classics-partyshow met DJ Spiegelbol, de après-ski-partyshow met DJ Heinrich der Kaiser, Bling-Bling-Partyshow met Billie Bling en de Sax & DJ show..

Henny de Keijzer is natuurlijk ook solo als disc-jockey/presentator/entertainer/voice-over te boeken.

Zakelijke referenties

Midnight Star / DJ Henny de Keijzer hebben samengewerkt met o.a. de volgende artiesten:

Jan Smit & Nick & Simon in Frankrijk, Django Wagner, DJ Paul Elstak, Rubettes, Frans Duijts en vele vele andere bedrijven.

Bedrijfsfeesten van: BMW, Toyota, GAMMA, Apetito, DSW, Albert Heijn en vele andere.

%

Beveelt ons aan

%

Dansgarantie

Klanten beoordeling

Midnight Star boeken voor al uw feesten!

Complete, grote en kleine swingende drive-in shows voor themafeesten, personeelsfeesten, verjaardagsfeesten en (meerderjarige) huwelijksfeesten bent u bij ons aan het goede adres. Ook bieden wij een complete huwelijksshow om uw bruiloft perfect af te sluiten. Huur onze DJ voor een onvergetelijk feest!

Bruiloft DJ

Bruiloft DJ

De perfecte bruiloft wordt natuurlijk afgesloten met een onvergetelijk feest! Samen met het kersverse stel, familie, en vrienden maakt Midnight Star er een fantastisch feest van.

Meer informatie >

Themafeesten

Themafeesten

Momenteel is een 70’s, 80’s, 90’s of 00’s feest het meest gekozen themafeest. Of het nu gaat om een personeelsfeest, verjaardagsfeest of meerderjarig huwelijksfeest.

Meer informatie >

Drive in show met zanger

Drive in show

Drive-in show Midnight Star heeft, na veel aanvraag naar en op verzoek van klanten een samenwerking gestart met (feest)zanger Dennis van de Polder. Lees verder voor meer informatie.

Meer informatie >

Waarom Midnight Star

Waarom Midnight Star

Midnight Star heeft jarenlange ervaring. Hierdoor weten wij precies wat de juiste muziekkeuze, een goed geluid en een schitterende lichtshow is. Lees verder voor meer informatie.

Meer informatie >

Persoonlijke kennismaking

Bruiloft DJ

Themafeesten

Drive in show met zanger