Drive in show met zanger

Dé BESTE drive-in show voor elk feest!

Een gezellig feest bouwen doet u nooit alleen, dat doet u samen! Samen met vrienden, familie, bekenden en een professionele drive-in show !
Drive-in show Midnight Star heeft jarenlange ervaring met het “plaatjes” draaien én presenteren op grote en kleinere feesten,voor jongeren én voor oudere jongeren.

U krijgt op uw feest een professionele drive-in show, inclusief een schitterende lichtshow, vanuit de lucht en vanaf de voorzijde van de bardelen, een prima en strak geluid en een presentator/disc-jockey.

De afmeting van de drive-in show kan altijd worden aangepast. De minimale ruimte die nodig is voor deze drive-in show is 2 meter 50 breed, 2 meter diep en 2 meter hoog (zie foto rechtsonder).

Natuurlijk wordt er rekening gehouden met het geluid, bijvoorbeeld als er geluidsbegrenzers aanwezig zijn. Kortom er kan met heel veel wensen rekening gehouden worden zoals volume / lichtshow / presentatie / dj’s en natuurlijk muzikale voorkeur. Ook tijdens uw feest of evenement kan de muzikale voorkeur aangepast worden.

Een swingende drive-in show

Midnight Star is met een swingende drive-in show vele jaren een graag geziene gast op menig feest. De show geniet landelijke bekendheid én zorgt voor een onvergetelijk feest!

Hierbij krijgt de disc-jockey steevast enkele tientallen tot honderden voeten van de vloer. Dit kan natuurlijk alleen als de disc-jockey het publiek perfect aanvoelt, want, zo leert de ervaring, geen enkel publiek is hetzelfde en is de muziekkeuze bij elke gelegenheid, feest of evenement weer anders. De top discjockey van Midnight Star beschikt dus eigenlijk over een tweede natuur als het gaat om het aanvoelen van de sfeer en het vermaken van het publiek.

Vandaar dat de aanwezigheid van Midnight Star altijd garant staat voor een gezellig en onvergetelijk feest !

Landelijke gewonnen prijzen

Eén van de allround top disc-jockeys van Midnight Star heeft in de loop der jaren een onderscheidende reputatie op het gebied van presenteren opgedaan. Zijn naam is: Henny de Keijzer.

Zijn muziekkeuze en de manier waarop Henny zijn shows presenteert, zag Midnight Star bekroond met de Nederlandse DJ-Trofee (beste disc-jockey / presentator) en de StantonAward (beste show presentatie).

Als de sfeer erin zit en de dansvloer goed feestelijk gevuld is, mixed hij ook cd’s aan elkaar, kortom niet tussen ieder plaatje een praatje!

Allround disc-jockey Henny de Keijzer maakt steevast deel uit van de drive-in show en niets is hem te dol!

Zakelijke referenties

Midnight Star / DJ Henny de Keijzer hebben samengewerkt met o.a. de volgende artiesten:

Jan Smit & Nick & Simon in Frankrijk, Django Wagner, DJ Paul Elstak, Rubettes, Frans Duijts en vele vele andere bedrijven.

Bedrijfsfeesten van: BMW, Toyota, GAMMA, Apetito, DSW, Albert Heijn en vele andere.

%

Beveelt ons aan

%

Dansgarantie

Klanten beoordeling

Totaalshow verzorging met artiest(en) en of act(s)

In combinatie met de drive-in show van Midnight Star, of DJ Henny de Keijzer (solo) kan ook een complete showinvulling verzorgt worden van uw feest, van enkele tientallen tot enkele honderden gasten. Dit natuurlijk in combinatie met een goed geluid en een schitterende lichtshow.

En net zoals het publiek groot of klein kan zijn, zo mogen ook de zalen groot of klein zijn. Deze feestinvulling kan bijvoorbeeld bestaan uit een lakei, die uw gasten ontvangt of een waanzinnige gastheer / ober / badgast. Ook muzikale combinaties zijn mogelijk zoals een saxofonist, zanger, zangeres, party-band of bandparodist.

Tijdens het optreden van de drive-in show/dj kan er dus worden gedacht aan een: zanger, duo, band, illusionist, karikatuurtekenaar of een door u zelf aangeleverde act.

Heeft u een vraag?

Bel direct naar: 06-55142222.

Een themafeest gaan vieren

Natuurlijk kan het voorkomen dat uw feest of evenement beschikt over een thema. Ook hier heeft DJ Henny de Keijzer ervaring mee. De drive-in show is allround en zeer exibel als het op thema-feesten aankomt.

Ook kunt u bij ons uw feest met een thema invullen want Midnight Star beschikt ook nog eens over ruime ervaring op het gebied van: dance-classics-, après-ski-, bobo-, halloween-, piraten-, tropical-, summer-, beach-, country-, cowboy-, sixties-, seventies-, eighties-, nineties-, dance- en danceclassics party’s (zie boven: diverse shows-overige shows).

Ook voor introductie- of promotiefeesten stralen de shows van Midnight Star hun klasse uit!

Grenzeloos plezier en tevreden gasten!

De combinatie van het vermaken van het publiek, de juiste muziekkeuze, een goed geluid, een schitterende lichtshow, prima acts, de nieuwste attracties, jarenlange ervaring en het grenzeloze plezier dat de disc-jockey elke keer weer heeft in zijn werk maakt dat Midnight Star een graag geziene gast is op feesten en feestjes!

Midnight Star beschikt, in goed overleg, over de allernieuwste attracties zoals bijvoorbeeld: virtuele spelen, maar ook over spelen zoals: sumo- worstelen, formule 1 racen of lekker eens uit je dak gaan op de rodeo stier.

Of het nu gaat om een klein feest of om een groot feest met een thema of acts, 1 ding staat vast: waar Midnight Star is, wordt het pas echt een goed en gezellig feest!

Midnight Star boeken voor al uw feesten!

Complete, grote en kleine swingende drive-in shows voor themafeesten, personeelsfeesten, verjaardagsfeesten en (meerderjarige) huwelijksfeesten bent u bij ons aan het goede adres. Ook bieden wij een complete huwelijksshow om uw bruiloft perfect af te sluiten. Huur onze DJ voor een onvergetelijk feest!

Bruiloft DJ

Bruiloft DJ

De perfecte bruiloft wordt natuurlijk afgesloten met een onvergetelijk feest! Samen met het kersverse stel, familie, en vrienden maakt Midnight Star er een fantastisch feest van.

Meer informatie >

Themafeesten

Themafeesten

Momenteel is een 70’s, 80’s, 90’s of 00’s feest het meest gekozen themafeest. Of het nu gaat om een personeelsfeest, verjaardagsfeest of meerderjarig huwelijksfeest.

Meer informatie >

Drive in show met zanger

Drive in show

Drive-in show Midnight Star heeft, na veel aanvraag naar en op verzoek van klanten een samenwerking gestart met (feest)zanger Dennis van de Polder. Lees verder voor meer informatie.

Meer informatie >

Waarom Midnight Star

Waarom Midnight Star

Midnight Star heeft jarenlange ervaring. Hierdoor weten wij precies wat de juiste muziekkeuze, een goed geluid en een schitterende lichtshow is. Lees verder voor meer informatie.

Meer informatie >

Persoonlijke kennismaking

Bruiloft DJ

Themafeesten

Drive in show met zanger