DJ Henny de Keijzer

Boek Henny de Keijzer (solo) als DJ/Presentator/Voice-Over/SideKick

Waarom kiezen voor DJ Henny de Keijzer?
Van Delft tot Groningen, kortom in heel Nederland is hij al jaren actief als succesvolle allround DJ. Swingende feesten draaien is hem op het lijf geschreven en hij heeft in de loop der jaren landelijke prijzen gewonnen als allround en graag geziene DJ.

Kies ook voor een swingend en onvergetelijk feest!
DJ Henny de Keijzer is geschikt voor elk feest; zowel voor jong als oudere jongeren. Eventueel met een schitterende lichtshow en een mooi (aan te passen) geluid. Hij is solo te boeken of in combinatie met zijn kleine of grote show.

Midnight Star staat, naast een goede prijs-kwaliteitsverhouding, ook voor duidelijke persoonlijke afspraken en een goede service.

Bekroond tot beste allround ‘live’ disc-jockey van Nederland

Allround DJ Henny de Keijzer maakt altijd deel uit van de drive-in shows van Midnight Star, hij draait muziek voor jongeren & “oudere” jongeren en ziet altijd als doel: gezelligheid met een goed gevulde dansvloer. Als de sfeer erin zit en de dansvloer met uw gasten gevuld is, mixed hij ook, kortom niet tussen ieder plaatje een praatje!

Een combinatie met een kleinere of grote drive-in show is geen probleem. Deze show kan een complete extra invulling ondersteunen tijdens het feest, van enkele tot zo’n 250 gasten. Dit natuurlijk in combinatie met een goed geluid en een schitterende lichtshow.

En net zoals het publiek groot of klein mag zijn, zo mogen ook de zalen groot of klein zijn. Extra feestinvulling kan bijvoorbeeld bestaan uit: een band, zanger(s), een saxofonist, een mimespeler of eventueel een verlichte dansvloer.

Het geluid de drive-in show mag altijd zonder extra kosten gebruikt worden, oftewel inprikken voor stukjes of  artiesten is geen probleem! De kosten voor de bovenstaande (extra) feestinvulling gaat altijd op aanvraag! Belangrijk voor de beschikbaarheid.

De combinatie van het vermaken van het publiek, de juiste muziekkeuze, een goed geluid, een schitterende lichtshow, prima acts, exibelheid/overal voor in zijn, jarenlange landelijke ervaring en het grenzeloze plezier dat de disc-jockey elke keer weer heeft in zijn werk maakt dat Midnight Star een graag geziene gast is tijdens elk feest!

Natuurlijk is voor u de keuze niet zo moeilijk, want zeg nu zelf: “Iedereen wil toch een onvergetelijk positief FEEST om nooit te vergeten!”

Zakelijke referenties

Midnight Star / DJ Henny de Keijzer hebben samengewerkt met o.a. de volgende artiesten:

Jan Smit & Nick & Simon in Frankrijk, Django Wagner, DJ Paul Elstak, Rubettes, Frans Duijts en vele vele andere bedrijven.

Bedrijfsfeesten van: BMW, Toyota, GAMMA, Apetito, DSW, Albert Heijn en vele andere.

%

Beveelt ons aan

%

Dansgarantie

Klanten beoordeling

Midnight Star boeken voor al uw feesten!

Complete, grote en kleine swingende drive-in shows voor themafeesten, personeelsfeesten, verjaardagsfeesten en (meerderjarige) huwelijksfeesten bent u bij ons aan het goede adres. Ook bieden wij een complete huwelijksshow om uw bruiloft perfect af te sluiten. Huur onze DJ voor een onvergetelijk feest!

Bruiloft DJ

Bruiloft DJ

De perfecte bruiloft wordt natuurlijk afgesloten met een onvergetelijk feest! Samen met het kersverse stel, familie, en vrienden maakt Midnight Star er een fantastisch feest van.

Meer informatie >

Themafeesten

Themafeesten

Momenteel is een 70’s, 80’s, 90’s of 00’s feest het meest gekozen themafeest. Of het nu gaat om een personeelsfeest, verjaardagsfeest of meerderjarig huwelijksfeest.

Meer informatie >

Drive in show met zanger

Drive in show

Drive-in show Midnight Star heeft, na veel aanvraag naar en op verzoek van klanten een samenwerking gestart met (feest)zanger Dennis van de Polder. Lees verder voor meer informatie.

Meer informatie >

Waarom Midnight Star

Waarom Midnight Star

Midnight Star heeft jarenlange ervaring. Hierdoor weten wij precies wat de juiste muziekkeuze, een goed geluid en een schitterende lichtshow is. Lees verder voor meer informatie.

Meer informatie >

Persoonlijke kennismaking

Bruiloft DJ

Themafeesten

Drive in show met zanger