Bruiloft DJ

Bruiloft DJ – Van classic tot modern

Alle muzikale wensen zijn mogelijk bij onze Bruiloft DJ, dankzij onze verzameling van 5000 digitale hits. De show beschikt ook over het uiterst moderne BPM-Studio muzieksysteem én over een minimale muziek-collectie van 500 cd’s. Ook kunnen er USB sticks met mp3 bestanden worden meegenomen en behoort het “inprikken” van mobiele telefoons tot de moderne mogelijkheden. Wel of geen thema, alles kan bij onze Bruiloft DJ.

Een extra optie is onze sfeerverhogende Bubble Machine (grote bellenblaas machine), super romantisch/gaaf voor de openingsdans/af en toe tussendoor/nale van uw huwelijksfeest. Ook populair is WeddingDanceMix.nl, origineel de dans openen met uw/jullie favoriete, aan te geven, muziek.

Midnight Star - Voor een onvergetelijk feest!
Midnight Star - Voor een onvergetelijk feest!

Een feestelijk en swingend optreden van onze Bruiloft DJ

Midnight Star is met een feestelijke, schitterende en swingende drive-in show al vele jaren landelijk een graag geziene gast op menig huwelijksfeest of receptie. De huwelijks- drive-in show geniet landelijke bekendheid én zorgt voor een onvergetelijk en positief feest!

Hierbij krijgt de disc-jockey steevast enkele tientallen tot honderden voeten van de vloer. Dit kan natuurlijk alleen als de disc-jockey het publiek perfect aanvoelt, want, zo leert de ervaring, geen enkel publiek is hetzelfde en is de muziekkeuze bij elk huwelijksfeest weer anders. De top disc-jockey van Midnight Star beschikt dus eigenlijk over een tweede natuur als het gaat om het aanvoelen van de sfeer en het vermaken van het publiek.

Vandaar dat de aanwezigheid van Midnight Star altijd garant staat voor een gezellig en onvergetelijk feest, kortom: succes verzekerd!

Een huwelijksfeest met een thema vieren

atuurlijk kan het voorkomen dat uw huwelijksfeest beschikt over een thema. Ook hier heeft DJ Henny de Keijzer ervaring mee. De huwelijksshow/drive-in show is allround en zeer exibel als het op thema- huwelijksfeesten aankomt.

Thema’s zoals: white-wedding, sax en dj party, dance-classics, après-ski, glitter en glamour/bling-bling, las vegas, summer/beach, sixties (60′s), seventies (70′s), eighties (80′s), nineties (90′s), ja, zelfs surprise-/verrassings-huwelijksfeesten zijn geen probleem!

Of het nu gaat om een klein of groot gezelschap, op uw huwelijksfeest, met een thema of act, 1 ding staat vast: waar Midnight Star staat, wordt het een positief en gezellig feest!

Midnight Star - Voor een onvergetelijk feest!

Zakelijke referenties

Midnight Star / DJ Henny de Keijzer hebben samengewerkt met o.a. de volgende artiesten:

Jan Smit & Nick & Simon in Frankrijk, Django Wagner, DJ Paul Elstak, Rubettes, Frans Duijts en vele vele andere bedrijven.

Bedrijfsfeesten van: BMW, Toyota, GAMMA, Apetito, DSW, Albert Heijn en vele andere.

%

Beveelt ons aan

%

Dansgarantie

Klanten beoordeling

De beste drive-in show met swingende dj voor ieder huwelijksfeest!

De perfecte bruiloft wordt natuurlijk afgesloten met een onvergetelijk feest! Samen met het kersverse stel, familie, en vrienden maakt Midnight Star er een fantastisch feest van. Midnight Star verzorgt als sinds 1992 de muzikale ondersteuning voor kleine en grote huwelijksfeesten om nooit te vergeten.

DJ Henny de Keijzer heeft in de loop der jaren een onderscheidende reputatie op het gebied van presenteren en draaien opgebouwd. Zijn muziekkeuze, het inspelen op het publiek en de manier waarop Henny zijn shows altijd met alle vrolijkheid presenteert/draait, zag hij bekroond met de Nederlandse DJ-Trofee (beste ‘live’ discjockey) en de landelijke Stanton-Award (beste show presentatie)!

Midnight Star - Voor een onvergetelijk feest!

Heeft u een vraag?

Bel direct naar: 06-55142222.

De show voor iedere zaal!

De afmeting van de huwelijks- drive-in show kan altijd worden aangepast. De  minimale  ruimte die er nodig is voor deze show is 2 meter 50 breed, 2 meter diep (2 meter hoog). De show bestaat dan uit 3 zilverkleurige bardelen met geluid en een lichtshow boven de huwelijksshow.

Natuurlijk wordt er altijd rekening gehouden met het geluid, bijvoorbeeld als er een geluidsbegrenzer in de zaal aanwezig is of voor de mensen die verstaanbaar willen blijven. Alles kan naar wens worden aangepast zoals volume / lichtshow / presentatie / afmeting en natuurlijk uw muzikale voorkeur, ook tijdens het feest.

Het invullen van een onvergetelijk huwelijksfeest….. dat is Midnight Star! De invulling van het feest bestaat uit onze gepresenteerde en/of non-stop show, compleet met een sfeerverhogende, schitterende lichtshow en een professioneel JBL geluid.

Midnight Star - Voor een onvergetelijk feest!

Midnight Star boeken voor al uw feesten!

Complete, grote en kleine swingende drive-in shows voor themafeesten, personeelsfeesten, verjaardagsfeesten en (meerderjarige) huwelijksfeesten bent u bij ons aan het goede adres. Ook bieden wij een complete huwelijksshow om uw bruiloft perfect af te sluiten. Huur onze DJ voor een onvergetelijk feest!

Bruiloft DJ

Bruiloft DJ

De perfecte bruiloft wordt natuurlijk afgesloten met een onvergetelijk feest! Samen met het kersverse stel, familie, en vrienden maakt Midnight Star er een fantastisch feest van.

Meer informatie >

Themafeesten

Themafeesten

Momenteel is een 70’s, 80’s, 90’s of 00’s feest het meest gekozen themafeest. Of het nu gaat om een personeelsfeest, verjaardagsfeest of meerderjarig huwelijksfeest.

Meer informatie >

Drive in show met zanger

Drive in show

Drive-in show Midnight Star heeft, na veel aanvraag naar en op verzoek van klanten een samenwerking gestart met (feest)zanger Dennis van de Polder. Lees verder voor meer informatie.

Meer informatie >

Waarom Midnight Star

Waarom Midnight Star

Midnight Star heeft jarenlange ervaring. Hierdoor weten wij precies wat de juiste muziekkeuze, een goed geluid en een schitterende lichtshow is. Lees verder voor meer informatie.

Meer informatie >

Persoonlijke kennismaking

Bruiloft DJ

Themafeesten

Drive in show met zanger