Swingende drive-in show met Saxofonist en DJ.

pepijn mol 250x167 Sax & DJ PartyRazend populair is een avondvullend optreden van een allround drive-in show met een disc-jockey en een ‘live’ saxofonist. Terwijl de disc-jockey voor het publiek lekkere en swingende muziek verzorgt, treed ook nog eens, geheel live, een saxofonist op. De saxofonist verzorgt een spetterende show in combinatie met de drive-in show. Al uw favoriete dansbare nummers komen voorbij tijdens het feest, u en uw gasten kunnen gewoon niet stil blijven staan.

Het is een swingende combinatie tussen DJ/Saxofonist en het publiek!

Een prima Sax en DJ combinatieshow.

IMG 0712 b 250x166 Sax & DJ Party

Midnight Star werkt alleen samen bet de allerbeste saxofonisten, zodat er altijd kwaliteit aanwezig is tijdens het feest.

Een professionele drive-in show met een schitterende lichtshow en met een goed, strak, geluid (winnaar van de landelijke Stanton-Award voor beste show presentatie).

DJ Henny de Keijzer (winnaar van de Nederlandse DJ-Trofee voor beste ‘live’ disc-jockey) in combinatie met de allerbeste saxofonisten zorgen voor alleen de allerbeste combinatieshow!

Wat kost de Sax en DJ partyshow?

G1H2343 148x223 Sax & DJ Party

Wat kost deze fantastische combinatieshow! Klik rechtsboven (op deze site) op contact of rechtsonder op het e-mail adres en ontvang schriftelijk of digitaal een vrijblijvende offerte voor het feest van uw dromen.

Want wie de combinatie van DJ en Saxofonist wil beleven wil heel erg snel het feest op de rails hebben. Wij zien graag uw (eventuele) optie tegemoet.

Meerdere vrijblijvende opties plaatsen is geen probleem, zekerheid staat voor alles!

Met muzikale groeten, Sax en DJ

Beschikbaarheid en Prijzen
.