Swingende Dance-Classics-Party

djs Dance Classics Partykaart Dance Classics Partydc partyshow 2006 Dance Classics Partysfeer7 Dance Classics Party

Momenteel is een seventies, eighties of nineties feest het meest gekozen themafeest. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een verjaardagsfeest of een meerderjarig huwelijksfeest, de classics zijn momenteel “HOT”.

De dance-classics-partyshow past prima bij deze feesten. DJ Spiegelbol (disco-koning) neemt al uw gasten mee naar de jaren 70, 80 en 90. kortom muziek uit de top 100 allertijden en natuurlijk komen alleen de grootste hits op uw feest voorbij !

Deze professionele show beschikt over een schitterende lichtshow, vanuit de lucht en vanaf de voorzijde van de bardelen, natuurlijk een toepasselijke spiegelbol, een prima en strak geluid en disco koning DJ Spiegelbol. Ook kan er, in overleg, gezorgt worden voor een dansvloer met verlichting, extra licht én extra geluid.

De afmeting van de dance-classics-partyshow kan altijd worden aangepast. De minimale ruimte die nodig is voor deze show is 2 meter 50 breed, 2 meter diep en 2 meter hoog.

Natuurlijk wordt er rekening gehouden met het geluid, bijvoorbeeld als er geluidsbegrenzers aanwezig zijn of mensen die verstaanbaar willen blijven. Kortom er kan met heel veel wensen rekening gehouden worden zoals
volume / lichtshow / presentatie en natuurlijk muzikale voorkeur. Ook tijdens uw themafeest of evenement kan de muzikale voorkeur aangepast worden.

Het ontstaan van deze feestformule.

sfeer3 Dance Classics Partytekening Dance Classics Partysfeer2 Dance Classics Partygroepsfoto2 Dance Classics Party

In de zomerperiode van het jaar 2000 besloot DJ Spiegelbol (Henny de Keijzer) rond de tafel te gaan zitten met DJ Jerry Kooijmans (Peter Kooijmans) en Mr. Happy Face (Peter van der Lugt). Hij wilde op korte termijn zijn jeugd laten herleven, zijn oude liefde terug gaan halen. Hiervoor wilde hij een classics-partyshow op gaan zetten. Deze live-partyshow moest de unieke wisselwerking gaan worden tussen de disc-jockey en het publiek.

Na veel koffers met singles afluisteren én veel brainstormen werd de knoop doorgehakt ! De tour kon eindelijk van start. Er werd 1 jaar lang opgetreden, in zowel grote als kleinere zalen en café’s, maar ook tijdens grote en kleine evenementen. De sfeer die ontstond op alle feesten resulteerde al snel in de feestformule van de dance-classics-partyshow.

Deze feestformule bestaande uit ’70’s, ’80’s, ’90’s en eens lekker ouderwets ‘uit je dak gaan’, bleek zo’n succes te zijn, dat er besloten werd om hier mee door te gaan. Aanstekelijke dansklassiekers (dance-classics), de gedraaide platen/cd’s strak ‘in the mix’, een prima en duidelijke presentatie, een mooie show, kontakt met het publiek en de zeer opvallende maar gepaste kleding zijn nog maar enkele ingrediënten voor een superfeest.

Ouderwets “plaatjes aanvragen”.

dj spiegelbol3 Dance Classics Partysfeer9 Dance Classics Partygroepsfoto1 Dance Classics Partydancefloor Dance Classics Party

Ook kunnen de feestgangers tijdens de dance-classics-partyshow zelf hun inbreng aangeven, de ene heeft een voorkeur voor dat soort muziek uit de laatste 30 jaren, de andere heeft weer een andere voorkeur. Lekker ouderwets, van het begin tot het eind ‘plaatjes aanvragen’, en dan snel die tas, op de grond, tussen je danspartner en jou zetten, want dit is en blijft de ideale show voor ouderwetse en hedendaagse disco liefhebbers !!

Tijdens het feest beschikt de dance-classics-partyshow over 3000 digitale classics. Want de show beschikt over het uiterst moderne BPM-Studio muzieksysteem én over een minimale muziek-collectie van 300 cd’s.

Kortom, door deze uitgebreide collectie kunnen uw bezoekers/gasten tijdens het feest hun ‘hart’ ophalen en weer eens lekker ouderwets ‘uit hun dak’ gaan !

Wie is Henny de Keijzer (DJ Spiegelbol)?

dj spiegelbol2 Dance Classics Partydj spiegelbol5 Dance Classics Partyon the floor Dance Classics Partydj spiegelbol4 Dance Classics Party

Henny de Keijzer begon in 1980 met het draaien in de grootste discotheek van Delft, de Doelen disco. Hier leerde hij het vak van disc-jockey Jerry Kooijmans ‘te gek joh’. Nadat eigenaar Theo van Est (Ted Easton Jazz Band) van de Doelen onder de indruk was van de kunsten van Henny, verdiende hij een plaats in dé discotheek van Delft.

Na radiopresentatie bij RAZO, StadsRadio Delft en de Tros; showpresentatie bij Atari en de AVRO verdiende hij diverse onderscheidingen. De muziekkeuze en de manier waarop Henny zijn shows presenteert, zag hij bekroond met de Nederlandse DJ-Trofee (beste disc-jockey / presentator) en de Stanton-Award (beste show presentatie).

In 2002 werd hij door Deaz D (Dennis Harinck), momenteel full-time “Bitte ein Beat” dj benaderd om deel uit te gaan maken van: The New Sound, het classics spektakel, in discotheek Locomotion Zoetermeer, hier ontstond de partykoning van de disco: DJ Spiegelbol.

Na solo optredens voor oa. Bey Evenementen BV, The Event Factory en het grote IdTv kwam DJ Spiegelbol landelijk in the spotlight te staan.

DJ Spiegelbol maakt steevast deel uit van de dance-classics-partyshow, kortom met deze show haalt u de absolute disco koning in huis !!

Eens lekker “uit je dak/uit je panty” gaan.

sfeer thema show Dance Classics Partyshow Dance Classics Partygroepsfoto3 Dance Classics Partyspiegelbol Dance Classics Party

Tijdens een optreden van DJ Spiegelbol, solo of met zijn dance-classics-partyshow kan iedereen uit zijn/haar dak gaan op muziek van o.a. Aretha Franklin, Earth, Wind & Fire, Kool and the Gang, Dan Hartman, The Trammps, Tavares, Gloria Gaynor, Grease, The Bee Gees, Village People, The Jacksons, Tina Turner, Boney M, Donna Summer, Barry White……..ze komen allemaal voorbij tijdens uw feest !

U heeft het inmiddels al gelezen, de dance-classics-partyshow is een show die overal kan komen, zowel in grote als kleinere zalen, maar ook in monumentale gebouwen. Het is zeker geen show om stil te blijven zitten of om bij in slaap te vallen. Het is dé absolute classic-show voor voor jongeren en voor oudere jongeren. De partyshow om eens lekker bij ‘uit je dak/panty’ te gaan !

Beschikbaarheid en Prijzen