Bling-Bling Partyshow, veel glitter en glamour.

billie bling Bling Bling Partybillie bling2 Bling Bling Party

De Bling-Bling-Partyshow van Midnight Star is met al zijn schitterheid de ultieme partyshow. Een absolute aanrader voor op bedrijfslokaties-, tent- en openlucht-evenementen, braderieen, bedrijfsfeesten, verjaardags & vriendenfeesten.

Deze partyshow kan solo worden gepresenteerd door Billie Bling (Henny de Keijzer) maar ook samen met Benny Bling (DJ Wicky) onder de noemer: De Bling-Bling Brothers Partyshow. Samen met een professionele live-partyshow nemen zij de bezoekers mee naar de foute muziek en naar de tijd van de moderne dance, de dance-classics met een hoge dosis Bling Bling !

billie bling ani Bling Bling Partybling bling brothers ani Bling Bling Party

De Bling-Bling Brothers zorgen voor de perfecte én unieke wisselwerking tussen dj en het publiek.

De Bling-Bling Brothers zijn landelijk te boeken, verzorgen een avondvullend programma incl. licht, diverse lichteffecten, een rookmachine, decorstukken, een DJ meubel en een professionele geluidsinstallatie.

Natuurlijk wordt het publiek op en top bij deze show betrokken en zijn er leuke prijzen te verdienen !!

Een schitterende partyshow.

sfeer2 Bling Bling Partybling publiek Bling Bling Partyspel 1 Bling Bling Party

De absolute feestformule van de Bling-Bling-Partyshow is schitterend ! Een partyshow met 2 professionele allround DJ’s die op vele locaties opgesteld kan worden. De show waar momenteel niemand omheen kan.

Beschikbaarheid en Prijzen