Après-Skiën met DJ Heinrich der Kaiser.

dj heinrich Après Ski Partyheinrich rudi Après Ski Party

De Après-Ski-Partyshow van Midnight Star zorgt het hele jaar voor heerlijke verkoeling tijdens uw (thema)feest. Natuurlijk komen de beste en superkoele party- & feesthits tijdens uw feest voorbij !

De Après-Ski-Partyshow wordt volledig gepresenteerd door ski-jay/dj Heinrich der Kaiser. Samen met zijn professionele live-partyshow zorgt hij voor een perfecte én unieke wisselwerking tussen dj en het publiek.

Met vele jaren ervaring op het gebied van feesten ‘bouwen’ in diverse wintersportoorden richt Heinrich zich nu ook volledig op de Nederlandse après-ski feesten ! De perfecte feestformule voor jongeren én oudere jongeren, de Après-Ski-Partyshow !

Deze show beschikt over een schitterende en bewegende lichtshow, vanuit de lucht en vanaf de voorzijde van de bardelen, natuurlijk beschikt deze show over sneeuwmachines en een prima en strak geluid. Ook kan er, in goed overleg, gezorgt worden voor zaaldecoratie en een gigantische sneeuwmachine voor maarliefst 250.000 liter sneeuw in de zaal.

De afmeting van de partyshow kan altijd worden aangepast. De minimale ruimte die nodig is voor deze show is 2 meter 50 breed, 2 meter diep en 2 meter hoog.

Natuurlijk wordt er rekening gehouden met het geluid, bijvoorbeeld als er geluidsbegrenzers aanwezig zijn of mensen die verstaanbaar willen blijven. Kortom er kan met heel veel wensen rekening gehouden worden zoals
volume / lichtshow / presentatie en natuurlijk muzikale voorkeur. Ook tijdens uw themafeest of evenement kan de muzikale voorkeur aangepast worden.

Een lawine aan muziek.

sfeer21 Après Ski Partysamen Après Ski Party

De feestformule van de Après-Ski-Partyshow is eindeloos ! Met deze show begeeft u zich zeker niet op glad ijs.

Zekerheid !!

Met een mix van de beste muziek, herkenbare partyhits én de presentatie van een opzwepende disc-jockey zorgen ervoor dat de stemming er het gehele feest in blijft zitten, kortom feest, feest en nog eens feest !

Meezingen en springen is al snel het resultaat ! Een prima show voor kleine en grote feesten, voor jongeren en
oudere jongeren, maar ook bij uitstek voor bedrijfsfeesten, want het ijs is al snel gebroken!

De Après-Ski-Partyshow is ook te boeken met meerdere dj’s en/of met artiesten.

Kortom, door deze uitgebreide collectie aan hits kunnen uw bezoekers/gasten tijdens het feest de dansvloer op gaan, uit hun dak gaan en heerlijk gezamenlijk ‘ontdooien’ !

Ouderwets de dj “ínzepen” met verzoekplaten.

drinken Après Ski Partyheidis1 Après Ski Party

Ook kunnen de feestgangers tijdens het après-skifeest zelf hun inbreng aangeven, de ene heeft een voorkeur voor de ski-hits of partyhits van dit moment, de andergaat compleet uit zijn bol met een paar heerlijke smartlappen of meezingers. Makkelijk als je van het begin tot het eind plaatjes kan aanvragen bij de disc-jockey !

Tijdens het après-ski feest beschikt onze partyshow over ongeveer 5000 digitale hits. Want deze show beschikt over het uiterst moderne BPM-Studio muzieksysteem én over een minimale collectie van 300 cd’s.

Prijzenkast en Onderscheidingen.

dj heinrich2 Après Ski Partysfeer4 Après Ski Party

Achter de DJ Heinrich der Kaiser, de vaste dj van de Après-Ski-Partyshow, schuilt een man die in de loop der jaren een onderscheidende reputatie op het gebied van presenteren heeft opgedaan. Zijn naam is: Henny de Keijzer.

Zijn muziekkeuze en de manier waarop Henny zijn shows presenteert, zag hij bekroond worden met de Nederlandse DJ-Trofee, voor beste disc-jockey/presentator en de Stanton-Award, voor beste show presentatie!

Henny de Keijzer alias DJ Heinrich der Kaiser maakt steevast deel uit van deze Après-Ski-Partyshow.

Als de sfeer erin zit, mixed hij ook cd’s door elkaar, kortom niet tussen ieder plaatje een praatje! Kortom Henny de Keijzer is een allround disc-jockey en niets is hem te ‘dol’ !

Eens lekker je schaatsen “uit het vet gaan halen”.

roze Après Ski Partysneeuwmachine Après Ski Party

U heeft het inmiddels al gelezen, de Après-Ski-Partyshow is zeker geen show om stil te blijven zitten of om bij in slaap te vallen. Het is een show voor ieder wat wils, voor jongeren en zeker ook voor oudere jongeren en zeker een show om eens lekker je schaatsen voor ‘uit het vet te halen’ (oftewel ‘uit je dak te gaan’) !

Beschikbaarheid en Prijzen