informatie over de shows van Midnight Star (kort)

Informatie

DRIVE-IN SHOW

drive in show Informatie

Winnaar van de Stanton-Award (beste drive-in show presentatie)

Onze swingende drive-in show beschikt over een schitterende lichtshow en een professioneel geluid. De show wordt gepresenteerd door DJ Henny de Keijzer. Uw muzikale voorkeur kunt u altijd aangeven, ook tijdens uw feest en vanuit het publiek zijn verzoekplaten altijd welkom.

Een allround kwaliteitshow voor jongeren én oudere jongeren. Tijdens het feest beschikt onze drive-in show over ongeveer 5000 digitale hits, want onze show beschikt over het uiterst moderne BPM-Studio muzieksysteem én over een minimale collectie van 500 cd’s. Ook kan de afmeting (en het volume) altijd aangepast worden aan de locatie (en het publiek).

HUWELIJKSSHOW (HUWELIJKS- DRIVE-IN SHOW)

finale bruilofspaar Informatie

Positief aanbevolen door alle landelijke huwelijksvakbladen en te zien geweest in The Weddingplanner (tv programma)

Onze swingende huwelijksshow beschikt over een sfeerverhogende lichtshow en een professioneel geluid. De show wordt gepresenteerd door de altijd goedgeklede Henny de Keijzer. Uw muzikale voorkeur kunt u altijd kenbaar maken en vanuit het publiek zijn verzoekplaten altijd welkom, ook tijdens uw feest.

Een allround show voor ieder huwelijksfeest, voor jonge mensen én oudere jongeren. Tijdens het huwelijksfeest beschikt onze huwelijksshow over ongeveer 5000 digitale hits. Want onze show beschikt over het uiterst moderne BPM-Studio muzieksysteem én over een minimale collectie van 300 cd’s.

Ook kan de afmeting en het volume altijd aangepast worden.

Ook kunnen wij u vol trots vertellen dat voor veel bruidsparen de keuze niet al te moeilijk was, want ook zij konden zich bij de volgende woorden aansluiten: “Ieder bruidspaar wil toch altijd dat de dag van hun huwelijk én huwelijksfeest een onvergetelijke dag moet worden”!

DANCE-CLASSICS-PARTYSHOW MET DJ SPIEGELBOL

dj spiegelbol1 Informatie

De 70′s-, 80′s- en  90′s partyshow met DJ Spiegelbol “de koning van de classics”

Deze feestformule bestaande uit ’70′s, ’80′s, een beetje ’90′s en eens lekker ouderwets ‘uit je dak gaan’, bleek zo’n succes te zijn, dat zij besloten om hier mee door te gaan. Aanstekelijke dansklassiekers (dance-classics), de gedraaide platen/cd’s strak ‘in the mix’, een prima en duidelijke presentatie, een mooie show, kontakt met het publiek en de zeer opvallende maar gepaste kleding zijn nog maar enkele ingrediënten voor een superfeest. De sfeer die ontstond op dance-classics feesten resulteerde al snel in vele optredens door het hele land.

Ook kunnen de feestgangers tijdens de dance-classics-partyshow zelf hun inbreng aangeven, de ene heeft een voorkeur voor dat soort muziek uit de laatste 30 jaren, de andere heeft weer een andere voorkeur. Lekker ouderwets, van het begin tot het eind ‘plaatjes aanvragen’, en dan snel die tas, op de grond, tussen je danspartner en jou zetten, want dit is en blijft de ideale show voor ouderwetse en hedendaagse disco liefhebbers !! Tijdens het feest beschikt de dance-classics-partyshow over ongeveer 5000 digitale hits. Want onze show beschikt over het uiterst moderne BPM-Studio muzieksysteem én over een minimale collectie van 300 cd’s.

Kortom, door deze uitgebreide collectie kunnen uw bezoekers/gasten tijdens het feest hun ‘hart’ ophalen.

APRÈS-SKI-PARTYSHOW MET SKI-JAY HEINRICH DER KAISER

dj heinrich Informatie

Verkoelende partyshow met Ski-Jay Heinrich der Kaiser

De feestformule van de après-ski-partyshow is eindeloos ! Met deze show begeeft u zich zeker niet op glad ijs. Zekerheid !! Met een mix van de beste muziek, herkenbare partyhits én de presentatie van een opzwepende disc-jockey zorgen ervoor dat de stemming er het gehele feest in blijft zitten, kortom feest, feest en nog eens feest !

Meezingen en springen is al snel het resultaat ! Een prima show voor kleine en grote feesten, voor jongeren en oudere jongeren, maar ook bij uitstek voor bedrijfsfeesten, want het ijs is al snel gebroken !

Deze show wordt volledig gepresenteerd door onze party dj: Heinrich der Kaiser. Deze live-partyshow zorgt voor een perfecte én unieke wisselwerking tussen dj en het publiek.

Met vele jaren ervaring op het gebied van feesten ‘bouwen’ in diverse wintersportoorden richt Heinrich zich nu ook volledig op de Nederlandse après ski feesten ! De perfecte feestformule voor jong én oudere jongeren, de Après-Ski-Partyshow!

BEDRIJFS- EN PERSONEELSFEESTEN

groepsfoto3 Informatie

Allround show met presentator/disc-jockey Henny de Keijzer

Het vieren en invullen van een compleet bedrijfsfeest………óók dat kan samen met drive-in show Midnight Star. De invulling van het feest bestaat uit onze gepresenteerde drive-in show, compleet met een schitterende lichtshow en een professioneel geluid.

Uw muzikale voorkeur kunt u altijd kenbaar maken en vanuit het publiek zijn verzoekplaten altijd welkom, ook tijdens uw feest.

Tijdens het feest beschikt onze drive-in show over ongeveer 5000 digitale hits. Want onze show beschikt over het uiterst moderne BPM-Studio muzieksysteem én over een minimale collectie van 300 cd’s.

Ook kan het zijn dat u een thema aan het feest wil ‘plakken’. Ook hierover kan met ons gesproken worden, kortom het is een professionele allround show voor een onvergetelijk bedrijfsfeest!

DJ HENNY DE KEIJZER (ALLROUND DISC-JOCKEY)

Winnaar van de Nederlandse DJ-Trofee (beste ‘live’ disc-jockey/presentator)

dj trofee foto henny Informatie

Als u op zoek bent naar een disc-jockey / presentator die in de loop der jaren een onderscheidende reputatie op het gebied van presenteren opgedaan dan is dit de juiste disc-jockey voor u (of uw feest)! Zijn naam is: Henny de Keijzer.

Met zijn ervaring als allround dj, zijn voortreffelijke muziekkeuze én de manier waarop hij presenteert, zag Henny de Keijzer bekroond worden met de Nederlandse DJ-Trofee (beste ‘live’ disc-jockey/presentator).

De combinatie van contact met het publiek, de juiste en beste muziekkeuze, een goede timing, het duidelijke en heldere stemgeluid/ presentatie, een prima uitstraling, altijd goed gekleed, de jarenlange ervaring en het grenzeloze plezier dat hij als disc-jockey/ presentator heeft maakt dat Henny de Keijzer altijd de juiste keus is!

SCHRIFTELIJKE OF DIGITALE INFORMATIE ONTVANGEN

GRATIS schriftelijk/digitaal informatiepakket

lichteffect puzzel Informatie

Het is mogelijk om een schriftelijk of een digitaal informatiepakket te ontvangen. Altijd gemakkelijk als u dit nog even rustig wilt bespreken met uw partner. Vrijblijvende opties plaatsen is aan te raden, dit biedt veel zekerheid als u er positief “uit bent” met Midnight Star!

U kunt ook telefonisch (vrijblijvende) informatie aanvragen via de volgende telefoonnummers: 015-2147009 of via GSM: 06-55142222.

Ook kunt u een e-mail sturen naar: pakket@midnightstar.nl vermeld hierin alstublieft de datum van het feest, de locatie waar u het gaat vieren én uw postadres, zodat alles snel (en gratis) toegestuurd kan worden).

Meerdere vrijblijvende opties mogen altijd geplaatst worden ! Beter vroegtijdig een vrijblijvende optie plaatsen, dan te horen krijgen, dat de show die u graag wilt boeken kort geleden geboekt is!