De beste drive-in show met dj voor ieder(s) huwelijksfeest!

drive in show Huwelijksshowdj henny de keijzer Huwelijksshowshow klein5 Huwelijksshowdj henny de keijzer 3 Huwelijksshow

Één wens staat vast voor u: “Ons huwelijk moet afgesloten worden met een perfect. positief en onvergetelijk feest!” En u weet ook: “Een goed en gezellig huwelijksfeest vieren doet u niet alleen, dat doet u samen!” Een onvergetelijk huwelijksfeest, samen, met uw partner, familie, vrienden, bekenden én een goede professionele drive-in show! Midnight Star heeft vanaf 1992 landelijke ervaring in het presenteren en muzikaal ondersteunen van kleine én grote huwelijksfeesten.

Positief aanbevolen en te zien geweest in televisie programma

De reeds vele malen landelijk bekroonde huwelijksshow van Midnight Star wordt momenteel positief gepresenteerd op Trouwen.nl en werd door The Weddingplanner (bekend van tv) positief aanbevolen voor elk huwelijksfeest. Ook het landelijke magazine Trouwen bekroonde de show tot beste drive-in show, het landelijke magazine Bruid & Bruidegom en het huwelijksvakblad de WEDDINGshopper lieten zich ook al positief uit over deze huwelijksshow. Alle vakbladen kwamen tot dezelfde conclusie: “Een feestelijke en swingende drive-in show, aan te raden voor ieder huwelijksfeest én een show met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding”!

U krijgt tijdens uw huwelijksfeest een feestelijke en swingende drive-in show met een schitterende lichtshow, vanuit de lucht en ook vanaf de voorzijde van de zilverkleurige bardelen met vierkante LED panelen, een goed, strak (aan het publiek aangepast) geluid en presentator/disc-jockey Henny de Keijzer. Ook kan er, tegen een kleine vergoeding, gezorgd worden (als extra optie) voor een sfeerverhogende bellenblaasmachine.

Past deze show in iedere zaal?

De afmeting van de huwelijks- drive-in show kan altijd worden aangepast. De minimale ruimte die er nodig is voor deze show is 2 meter 50 breed, 2 meter diep (2 meter hoog). De show bestaat dan uit 3 zilverkleurige bardelen met geluid en een lichtshow boven de huwelijksshow.

Natuurlijk wordt er altijd rekening gehouden met het geluid, bijvoorbeeld als er een geluidsbegrenzer in de zaal aanwezig is of voor de mensen die verstaanbaar willen blijven. Kortom er wordt/kan met heel veel wensen rekening gehouden worden zoals volume / lichtshow / presentatie / afmeting en natuurlijk uw muzikale voorkeur. Tijdens het feest kan de muzikale voorkeur altijd aangepast/doorgegeven worden, ook door uw gasten.

 

Het vieren van een spetterend en onvergetelijk huwelijksfeest

bruiloft sfeer stompwijk1 Huwelijksshowbruidspaar feest Huwelijksshowswingende sfeer1 Huwelijksshowbellenblaas Huwelijksshow

Het invullen van een onvergetelijk huwelijksfeest….. dat is Midnight Star! De invulling van het feest bestaat uit onze gepresenteerde en/of non-stop show, compleet met een sfeerverhogende, schitterende lichtshow en een professioneel JBL geluid.

Welke muziek draaien wij?

Muzikale voorkeur, zoals bv. een persoonlijke top 10, wel of geen openingsdans, het uitvoeren van een opening d.m.v. een WeddingDanceMix, welke liedjes wel en welke absoluut niet, kan altijd worden aangegeven, vooraf per e-mail of tijdens een persoonlijk gesprek, maar ook tijdens uw huwelijksfeest. Natuurlijk zijn verzoeknummers altijd van harte welkom!

Tijdens uw huwelijksfeest beschikt deze huwelijksshow over 5000 digitale hits. Want deze show beschikt over het uiterst moderne BPM-Studio muzieksysteem én over een minimale muziek-collectie van 500 cd’s. Ook kunnen er USB sticks met mp3 bestanden worden meegenomen en behoort het “inprikken” van mobiele telefoons tot de moderne mogelijkheden.

Ook kan het zijn dat u een thema aan het huwelijksfeest wil ‘plakken’. Ook hierover kan gesproken worden, kortom het is de absolute aan te raden drive-in show voor ieder huwelijksfeest!

Een extra optie is onze sfeerverhogende Bubble Machine (grote bellenblaas machine), super romantisch/gaaf voor de openingsdans/af en toe tussendoor/finale van uw huwelijksfeest. Ook populair is WeddingDanceMix.nl, origineel de dans openen met uw/jullie favoriete, aan te geven, muziek. Filmpje: Klik hier. Site: Klik hier.

Een feestelijk, schitterend en swingend optreden

groepsfoto 2 Huwelijksshowbruiloft sfeer zoetermeer Huwelijksshowsfeer 5 Huwelijksshowbruidspaar sfeer Huwelijksshow

Midnight Star is met een feestelijke, schitterende en swingende drive-in show al vele jaren landelijk een graag geziene gast op menig huwelijksfeest of receptie. De huwelijks- drive-in show geniet landelijke bekendheid én zorgt voor een onvergetelijk en positief feest!

Hierbij krijgt de disc-jockey steevast enkele tientallen tot honderden voeten van de vloer. Dit kan natuurlijk alleen als de disc-jockey het publiek perfect aanvoelt, want, zo leert de ervaring, geen enkel publiek is hetzelfde en is de muziekkeuze bij elk huwelijksfeest weer anders. De top disc-jockey van Midnight Star beschikt dus eigenlijk over een tweede natuur als het gaat om het aanvoelen van de sfeer en het vermaken van het publiek.

Vandaar dat de aanwezigheid van Midnight Star altijd garant staat voor een gezellig en onvergetelijk feest, kortom: succes verzekerd!

Een allround dj met landelijke onderscheidingen

dj trofee foto henny Huwelijksshowdj henny de keijzer 2 Huwelijksshowhenny de keijzer 2 Huwelijksshowhenny de keijzer Huwelijksshow

DJ Henny de Keijzer heeft in de loop der jaren een onderscheidende reputatie op het gebied van presenteren en draaien opgebouwd. Zijn muziekkeuze, het inspelen op het publiek en de manier waarop Henny zijn shows altijd met alle vrolijkheid presenteert/draait, zag hij bekroond met de Nederlandse DJ-Trofee (beste ‘live’ disc-jockey) en de landelijke Stanton-Award (beste show presentatie)!

Beste “live” disc-jockey van Nederland

Allround dj Henny de Keijzer maakt altijd deel uit van de huwelijks- drive-in show, hij draait muziek voor jongeren & “oudere” jongeren en ziet altijd als doel: gezelligheid met een goed gevulde dansvloer. Als de sfeer erin zit en de dansvloer met uw gasten gevuld is, mixed hij ook, kortom niet tussen ieder plaatje een praatje!

Drive-in show met band, zanger(es), saxofonist of act

saxofoon Huwelijksshowmike peterson Huwelijksshowdennis vd polder Huwelijksshowzanger mike Huwelijksshow

Een combinatie met de huwelijks- drive-in show is geen probleem. Deze show kan een complete extra invulling ondersteunen tijdens het feest, van enkele tot zo’n 250 gasten. Dit natuurlijk in combinatie met een goed geluid en een schitterende lichtshow.

En net zoals het publiek groot of klein mag zijn, zo mogen ook de zalen groot of klein zijn.

Deze feestinvulling kan bijvoorbeeld bestaan uit een lakei, die uw gasten ontvangt met een rode loper, een waanzinnige gastheer / dronken ober / badgast, een karikatuurtekenaar of een illusionist die ook tablemagic verzorgt.

Muzikale combinaties

Ook muzikale combinaties zijn mogelijk met een band, saxofonist, zanger/zangeres en bandparodist. Het geluid de drive-in show mag altijd vrij gebruikt worden, oftewel inprikken is geen probleem!

De kosten voor de bovenstaande (extra) feestinvulling gaat altijd op aanvraag!

Een huwelijksfeest met een thema vieren.

dj spiegelbol1 Huwelijksshowgroepsfoto3 Huwelijksshowdj heinrich Huwelijksshowdj billie bling Huwelijksshow

Natuurlijk kan het voorkomen dat uw huwelijksfeest beschikt over een thema. Ook hier heeft DJ Henny de Keijzer ervaring mee. De huwelijksshow/drive-in show is allround en zeer flexibel als het op thema- huwelijksfeesten aankomt.

Verschillende Thema´s

Thema’s zoals: white-wedding, sax en dj party, dance-classics, après-ski, glitter en glamour/bling-bling, las vegas, summer/beach, sixties (60′s), seventies (70′s), eighties (80′s), nineties (90′s), ja, zelfs surprise-/verrassings-huwelijksfeesten zijn geen probleem!

Of het nu gaat om een klein of groot gezelschap, op uw huwelijksfeest, met een thema of act, 1 ding staat vast: waar Midnight Star staat, wordt het een positief en gezellig feest!

Een HUWELIJKSFEEST om nooit te vergeten!

love Huwelijksshowfinale bruilofspaar Huwelijksshowbruidspaar sfeer 2 Huwelijksshowfinale bruiloft Huwelijksshow

De combinatie van het vermaken van het publiek, de juiste muziekkeuze, een goed geluid, een schitterende lichtshow, prima acts, flexibelheid/overal voor in zijn, jarenlange landelijke ervaring en het grenzeloze plezier dat de disc-jockey elke keer weer heeft in zijn werk maakt dat Midnight Star een graag geziene gast is tijdens vele huwelijksfeesten!

Natuurlijk is voor u de keuze niet zo moeilijk, want zeg nu zelf: “Iedereen wil toch een huwelijksdag met een HUWELIJKSFEEST om nooit te vergeten!”

Beschikbaarheid en Prijzen