Drive–in Show Brabant

Ervaar nu de leukste Drive-in show van Brabant!

 

Drive-in show Brabant

Niemand organiseert zo’n leuke drive-in show in Brabant als Midnight Star. Compleet met de leukste muziek en prachtige lichten verzorgen wij een feest van formaat. Wij kunnen met onze drive-in show overal in Brabant op locatie komen. Binnen een mum van tijd hebben wij de mensen op de dansvloer. Van één ding kan u zeker zijn; het dak zal en moet er af gaan!

Professionele DJ

De DJ die op de drive-in show draait is Henny De Keijzer. Niet alleen in Brabant, maar ook ver daarbuiten is hij bekend. Dat is ook niet zo vreemd, want met meerdere awards (Nederlandse DJ- Trofee, Stanton-Award) is hij één van de meer gevraagde DJ’s. De DJ kan geheel naar uw voorkeur de muzikale voorkeur samenstellen, maar voelt ook de sfeer aan om de leukste combinatie van nummers te draaien.

Alles wordt verzorgd

Het fijne aan de drive-in show van Midnight Star is dat alles voor u geregeld wordt. Wij komen op locatie in Brabant alles neerzetten. Onze professionele geluids- en lichtinstallaties zullen zeker bijdragen aan de feeststemming!

Contact

Wilt u ook een leuke, muzikale avond tegemoet gaan? Schakel dan nu Midnight Star in. U kunt meer informatie terugvinden op de website en in de folder. U kunt ook contact met ons opnemen als u vragen heeft. Bel 015 – 214 70 09 of 06 – 55 142 222 of maak gebruik van het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar informatie@midnightstar.nl.